Spletna stran spoštuje vašo zasebnost in je zavezana k varovanju vaših osebnih podatkov. Za registrirane uporabnike zbiramo podatke, kot so ime in priimek, ki jih uporabljamo za dodeljevanje vlog. Ti podatki so zbrani preko facebook api in se ne delijo drugimi ponudniki. Zagotavljamo, da so vaši podatki varno shranjeni in obdelani v skladu z veljavno zakonodajo. Kot uporabnik imate pravico do dostopa, popravka, izbrisa ali ugovora zoper obdelavo vaših podatkov. Svoje soglasje za obdelavo podatkov lahko kadarkoli prekličete. Za več informacij ali zahteve v zvezi z vašimi podatki se obrnite na info@td-klopotec.si. Obvestili vas bomo o vseh pomembnih spremembah naše politike zasebnosti.

Piškotki in sledenje:
“Spletna stran uporablja spletne piškotke, da vam lahko zagotavljamo najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki piškotkov bodo shranjeni v vašem brrskalniku in bodo uporabljeni za prepoznavanje napredka na spletni strani, za prilagoditev strani, za izbolšanje celotne uporabniške izkušnje”

Postopek zahtevanja podatkov:
“Če želite dostopati do svojih osebnih podatkov, ki jih hranimo, ali zahtevati njihov izbris, nam to lahko sporočite preko e-pošte na naslov info@td-klopotec.si.”

Varovanje podatkov:
“Zavezani smo k zaščiti vaših osebnih podatkov. Uporabljamo različne varnostne tehnologije in postopke, ki pomagajo zaščititi vaše podatke pred nepooblaščenim dostopom, uporabo ali razkritjem.”

Soglasje in spremembe politike:
“Vaše soglasje za zbiranje in obdelavo vaših osebnih podatkov pridobivamo ob registraciji. O vseh spremembah naše politike zasebnosti vas bomo obvestili neposredno na naši spletni strani.”

Skladnost z GDPR:
“Naša politika zasebnosti in postopki so oblikovani v skladu z Splošno uredbo o varstvu podatkov (GDPR) EU. To zagotavlja, da so vaši podatki obdelani transparentno, zakonito in v skladu z vašimi pravicami.”

Kontaktni podatki:
“Za vsa vprašanja ali pomisleke v zvezi z vašimi osebnimi podatki se lahko obrnete na nas preko e-pošte na info@td-klopotec.si”