Martinova nedelja

Damjan Breg/ 30 oktobra, 2023/

Podrobnosti
Datum:

12 novembra

Čas:

11:00 - 20:00

Kategorija dogodka:

Dogodki

Ključne besede dogodka:

klopotec, martinovanedelja, martinovanje, obcinasentilj, overmuramuvimejkers, prireditev, td-klopotec, zgornjavelka

Organizator

TD Klopotec

E-pošta: info@td-klopotec.si
Kraj

Zgornja Velka

Slovenija, 2213

Spoštovani prijatelji!
Z veseljem vas vabimo na tradicionalno Martinovo nedeljo, ki bo potekala na Zgornji Velki. Dogodek bo potekal 12. novembra 2023 ob 11. uri na našem priljubljenem letnem odru.
Člani Naše ulice v sodelovanju s Turističnim društvom Klopotec že vrsto let pripravlja posebno Martinovo nedeljo in tudi letos smo za vas pripravili zanimiv program, ki bo zelo raznolik, saj bomo poleg glasbe in krsta mošta lahko uživali tudi ob skečih, ki jih za vas pripravlja skupina Over mura muvi mejkers. Zato je dobro vzdušje, obilica smeha in veselje zagotovljeno.
Ker pa je Martinovo praznik vina, kjer se mošt blagoslovi in spremeni v vino, bo prav tako poskrbljeno tudi za dobro rujno kapljico in okusno hrano.
Po programu se bomo skupaj prepustili veselju ob odličnemu duetu Levja kri, ki nam bo pričaral veliko dobre domače glasbe, ob kateri bomo lahko tudi zaplesali. Spet se nam torej obeta nepozabno druženje, polno energije, ritma in veselja.
Ne zamudite te priložnosti za druženje, smeh in odlično zabavo. Pridružite se nam na Martinovi nedelji na Zgornji Velki in skupaj ustvarimo čaroben dan!
Deli to objavo